A fost LANSATĂ cea mai PERFORMANTĂ COMBINĂ AGRICOLĂ din LUME!   

combina
Cuprins

Noua combină agricolă a fost prezentată în premieră în cadrul unui eveniment organizat de Agritechnica, ieri, 12 noiembrie. Este vorba despre modelul CR11, conceput de cei de la New Holland. 

Proiectată de la 0, noua combină CR11 a primit medalia de aur pentru inovație si performanță care depășește la momentul actual orice alt model prezent pe piață. 

cr11 pillars of harvesting 01 -
Sursa: New Holland

Ce aduce NOU pe piață?

Modelul CR11 a fost construit pe 4 piloni, astfel încât factorii de timp, cât și cei financiari să contribuie la îmbunătățirea profitabilității tale. Datorită creșterii puterii (775 CP) și capacității, noua combină asigură o productivitate semnificativ sporită. 

CR11 poate fi asociat cu noul draper MacDon de 15 m (header), iar rezervorul de cereale (buncărul) de 20.000 de litri de pe rotorul dublu (2x 24”) se descarcă cu o viteză de 210 l/sec.

De asemenea, accentul a fost pus și pe calitatea cerealelor, dar și pe cantitatea eventualelor pierderi, astfel că noul model te va ajuta considerabil în ceea ce privește productivitatea recoltelor tale. 

Sistemul complet automatizat garantează o distribuție uniformă pentru o capacitate maximă la niveluri de pierdere apropiate de zero. În plus, există și un nou sistem de tocat și împrăștiat paie.

„Această nouă combină este o schimbare a jocului pe piață, concepută pentru a oferi următorul nivel de productivitate, fără nicio comparație cu nimic disponibil pe piață în prezent”, spune Lars Sorensen, șeful combinelor și header la New Holland Agriculture.

Sunt disponibile șenile mai largi și anvelope mai mari, iar utilajul va fi pornit cu Michelin CereXBib 2 900/65R46. Despre CR11 se spune că este prima combină care folosește această anvelopă cu diametrul de 2,32 m.

Pe site-ul nostru vei găsi zilnic stiri agricole actualizate, ce au ca scop informarea corectă cu privire la schimbările din acest sector.