APIA anunță evenimentul Info Day pentru Măsura de Informare și Promovare a Produselor Agricole!

APIA anunță evenimentul Info Day pentru Măsura de Informare și Promovare a Produselor Agricole!
Cuprins

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură aduce la cunoștința potențialilor beneficiari organizarea evenimentului Info Day în perioada 31 ianuarie – 1 februarie 2024. Evenimentul se va desfășura într-un format hibrid, oferind posibilitatea participării online sau directe la Centrul de Congrese Albert Broschette din Bruxelles.

Participanții sunt invitați să se înregistreze accesând link-ul https://www.b2match.com/e/info-day-on-2024-calls/components/38328/info , unde pot consulta agenda și accesa link-urile pentru sesiunile transmise în direct. Programul include prezentări referitoare la Programul Anual de Lucru pentru 2024, cererile de propuneri și informații despre noi oportunități pentru Uniunea Europeană, cu accent pe sustenabilitate.

În cadrul sesiunilor din 31 ianuarie și 1 februarie, se vor discuta regulile de eligibilitate pentru organizații propunătoare, produse și activități, precum și modul de evitare a celor mai frecvente motive de respingere. De asemenea, vor fi prezentate exemple de proiecte de promovare susținute de beneficiari ai programelor simple și multinaționale. 

Evenimentul va include sesiuni interactive de întrebări și răspunsuri pentru a asigura o înțelegere detaliată a procesului de implementare a măsurii de informare și promovare a produselor agricole pe piața internă și în țările terțe.

Pe site-ul nostru vei găsi zilnic stiri agricole actualizate, ce au ca scop informarea corectă cu privire la schimbările din acest sector.