Astăzi începe cel mai IMPORTANT EVENIMENT agricol!

eveniment indagra
Cuprins

În perioada 25-29 octombrie 2023, va avea loc unul dintre cele mai importante evenimente agricole din țară. Locația se află în Sala B1 a Centrului Expozițional Romexpo, cat și pe platformele exterioare, unde se vor reuni sute de expozanți din sectoare precum agricultură, viticultură, horticultură și zootehnie.

Asociațiile profesionale din domeniul INDAGRA vă vor întâmpina cu prezentări relevante, cum ar fi conferințe care acoperă subiecte de actualitate și interese ale publicului profesional. În plus, expozanții vă vor aștepta la standurile lor pentru a-și prezenta cele mai recente produse și servicii, precum și oferte promoționale.

Care este programul? 

Expozițiile și evenimentele se vor desfășura astfel: 

  • 25-28 octombrie 2023 – între orele 09:00 – 18:00
  • 29 octombrie 2023 – între orele 09:00 – 16:00

Cum se face accesul în locație? 

Accesul pietonal se face pe baza de bilet, care are un preț de 20 de lei și care poate fi achiziționat direct în locație. 

Pentru accesul auto se va percepe un tarif de 5 lei pe oră, valabil în parcările B și C. 

Pe parcursul acestor zile se vor ține diferite evenimente și conferințe ce vor dezbate subiecte precum risipa alimentară, aspecte privind producerea și utilizarea unui preparat furajer destinat îmbunătățirii performanțelor vacilor de lapte și altele asemenea.

Pe site-ul nostru poți găsi zilnic stiri agricole actualizate, ce au ca scop informarea corectă cu privire la schimbările din acest sector.