Au fost Programate Discuții Sincere cu Fermierii!

Au fost Programate Discuții Sincere cu Fermierii!
Cuprins

Ministrul Agriculturii, Florin Ionuț Barbu, a convocat reprezentanții tuturor asociațiilor de fermieri, procesatori și retailerilor la sediul instituției în data de 15 ianuarie 2024, cu scopul de a discuta măsurile de sprijin și soluțiile de finanțare pentru provocările întâmpinate în acest an agricol. Într-o declarație susținută la întâlnire, ministrul a subliniat angajamentul său față de fermieri, menționând că sunt în curs programe de sprijin pentru diverse sectoare ale agriculturii, cu scopul de a asigura producții de calitate.

Florin-Ionuț Barbu a accentuat importanța găsirii celor mai eficiente soluții pentru problemele fermierilor, subliniind că ministerul depune eforturi pentru a rezolva solicitările și revendicările în cel mai scurt timp posibil. Ministrul și echipa sa tehnică sunt implicați activ în demersurile necesare pentru a sprijini agricultorii în fața provocărilor specifice acestui an.

„Sunt alături de fermierii noștri pentru a găsi cele mai bune soluții la toate problemele lor, avem programe de sprijin în derulare pentru majoritatea sectoarelor din agricultură, pentru a ne asigura astfel că vom avea producții de calitate”, a declarat acesta.

În vederea unei mai bune organizări și coordonări a eforturilor, mediul asociativ a fost rugat să transmită lista de revendicări până la data de 12 ianuarie 2024, la Cabinetul ministrului. Această inițiativă evidențiază dorința de transparență și colaborare între autorități și reprezentanții agricultorilor, în efortul comun de a sprijini și dezvolta sectorul agricol în România.

Pe site-ul nostru vei găsi zilnic stiri agricole actualizate, ce au ca scop informarea corectă cu privire la schimbările din acest sector.