Cea mai mare Combină Agricolă din Lume în Premieră la AgriPlanta 2024!

Cea mai mare Combină Agricolă din Lume în Premieră la AgriPlanta 2024!
Cuprins

Ieri, pe 24 mai, prima zi a târgului AgriPlanta – RomAgroTec a marcat lansarea în premieră în România a noii combine New Holland CR11, un utilaj revoluționar în agricultură, care a primit anul acesta singura medalie de aur pentru inovație la Agritechnica 2023.

Detaliile Tehnice ale Combinei CR11

  • Motor C16 de 775 CP
  • Rotoare de 2×24 inch
  • Rezervor de cereale cu capacitate de 20.000 litri
  • Rată de descărcare de 210 litri/secundă

În industria auto, actualizările de design sunt obișnuite pentru a menține relevanța modelelor, însă în agricultură, vehiculele sunt reproiectate doar atunci când apar inovații tehnice majore. Noua combină New Holland CR11, cea mai mare realizată vreodată, stabilește noi standarde de productivitate și reduce pierderile de cereale.

Designul CR11 nu este doar atractiv din punct de vedere estetic, ci și practic, fiind ușor de replicat pe o gamă largă de vehicule. Acest nou stil de design, denumit „Inspirat de Natură”, a fost deja aplicat și altor vehicule New Holland, cum ar fi presa de balotat și tractorul T7 Methane Power.

Aspectul este influențat puternic de estetica mașinilor sport, aducând o notă de atracție. Deși componenta funcțională a fost esențială, dorința de a crea un aspect fluid și ușor a fost un obiectiv constant pentru cei de la New Holland. 

Videoclipul de prezentare, dar și specificațiile tehnice le poți găsi aici.