Directorul General al APIA dezvăluie că protestele angajaților nu afectează fluxurile de lucru!

protest
Cuprins

Ieri, 12 decembrie 2023, Directorul General al APIA, Cornel Turcescu, a abordat subiectul privind protestele neașteptate ale angajaților din cadrul agenției și ale membrilor sindicatelor din centrele județene. 

Într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial APIA, acesta a liniștit fermierii asigurându-i că activitatea instituției nu este blocată și că totul decurge normal în ceea ce privește autorizările și plățile, atât în sectorul zootehnic, cât și vegetal.

Chiar dacă există o situație tensionată, APIA se angajează să continue procesul de autorizare și efectuare a plăților în ritmul obișnuit. Dl. Turcescu a subliniat importanța faptului că toți beneficiarii vor primi sumele cuvenite în timp util în cadrul Campaniei 2023.

Acest răspuns vine ca o reasigurare pentru fermieri cu privire la eventualele perturbări ale activităţii APIA şi îşi propune să readucă încrederea şi să demonstreze continuitatea sprijinului acordat agriculturii și fermierilor români.

Pe site-ul nostru vei găsi zilnic stiri agricole actualizate, ce au ca scop informarea corectă cu privire la schimbările din acest sector.