Fermierii din Județul Constanța înregistrează Pierderi Masive din cauza Grindinei!

Fermierii din Județul Constanța înregistrează Pierderi Masive din cauza Grindinei!
Cuprins

În sudul țării, un fenomen meteo extrem a adus haos în câmpurile agricole, lăsând în urmă distrugeri masive și pierderi considerabile pentru agricultori. Ploi torențiale, însoțite de o cantitate semnificativă de grindină, au lovit dur zonele din Jud. Constanța, în special localitățile Saraiu, Miorița și Hârșova.

1QKxcWMQuBjsJW8JtWBpMgMYSkIaJqIQW0HOpHLLNhFF3JI5RyPnXfKPqYmLMKjtW8n3etC7IrYEIeWaQ1qfE8H2X4LvZNTr6w7TP2OvtFMLGCSEQSs uoQNSowL05puoy 0tN4sXM7N91gBBUu6LbU -
Sursa Foto: Facebook

Consecințele au fost devastatoare pentru culturile agricole, cu cerealele de toamnă, precum grâul și orzul, fiind grav afectate chiar în stadiul de vegetație burduf. Rapița a suferit, de asemenea, pagube semnificative, cu etajul superior rupt. Mai mult, culturile de primăvară abia răsărite au fost lovite în plin, fiind în stadiul de vegetație început de germinare până la cotiledon.

IU VPSZSvUjFHt7lEJ55R eYDW7J7BxZB9c2tRJJITJLtU2rTTvRQY lvnrYkVtL38Wc44pCheR64UZdMMqQZX 4i9wph OlLDxOO58fvZC4q55Ij2wqYnx1oo N7seIGhdD8fy3N3i0Mjgl7Qh5rA -
Sursa foto: Facebook

Parcelele agricole distruse în totalitate de grindină urmează acum să fie reînsămânțate cu alte culturi, în timp ce fermierii se străduiesc să facă față consecințelor devastatoare ale acestei calamități naturale.

Pe site-ul nostru vei găsi stiri din agricultura de ultima ora actualizate, ce au ca scop informarea corectă cu privire la schimbările din acest sector.