Inițiative de colaborare între Bali și România pentru Exportul și Importul de Produse Agricole!

Inițiative de colaborare între Bali și România pentru Exportul și Importul de Produse Agricole!
Cuprins

Guvernatorul interimar al Bali, Sang Made Mahendra Jaya, și-a manifestat interesul pentru o colaborare cu România pentru a îmbunătăți calitatea resurselor umane din provincie. În cadrul unei întâlniri cu ambasadorul României în Indonezia, Dan Adrian Bălănescu, Jaya a propus un schimb de aptitudini și competențe între talentele balineze și oamenii din județul românesc Argeș.

„Bali se bucură de un bonus demografic, indicat de faptul că oamenii de vârstă productivă domină populația sa. Prin urmare, vom lua măsuri concrete pentru a permite talentelor noastre să lucreze în România”, a declarat guvernatorul interimar.

Ambasadorul Bălănescu a exprimat aprecierea pentru vizita sa la Bali și pentru dorința guvernului român de a consolida cooperarea cu guvernul provincial. El a discutat posibilitatea stabilirii unei colaborări între universitățile din Bali și Argeș, precum și intensificarea legăturilor în turism și agricultură.

În plus, s-a subliniat potențialul pentru relații de export-import de produse agricole între Bali și Argeș, având în vedere reputația acestuia din urmă drept una dintre cele mai bune regiuni producătoare de vin din Europa.

Pe site-ul nostru vei găsi zilnic stiri agricole actualizate, ce au ca scop informarea corectă cu privire la schimbările din acest sector.