Luna Aceasta va avea Loc Evenimentul “Agri Trade Summit 2024”!

Luna Aceasta va avea Loc Evenimentul “Agri Trade Summit 2024”!
Cuprins

Pe data de 22 februarie 2024, Hala Laminor din București va găzdui cea de-a doua ediție a Agri Trade Summit, eveniment ce s-a impus ca un punct de referință pe piața agribusiness-ului local și internațional. Achiziționarea unui bilet oferă acces la întreaga zi de activități, inclusiv paneluri, prezentări, zone de expoziție și networking, precum și workshop-uri de premieră.

Cu un preț special de 150 lei + TVA pentru fermierii români, biletele pot fi achiziționate prin intermediul asociațiilor partenere sau prin validarea statutului de fermier. Ediția din acest an vine în întâmpinarea unei cereri mari de participare, reflectată atât în numărul mare de specialiști, cât și în numărul de parteneri importanți din industrie.

Alături de parteneri precum Corteva Agriscience™, Agrinvest și Agrinvest Credit, și companii renumite din domeniu, Agri Trade Summit 2024 va consolida poziția strategică a României în agribusiness-ul internațional. Organizatorii, AGRIColumn și Godmother, își propun să ofere participanților un eveniment de excepție, menit să aducă împreună cei mai importanți jucători din industria cerealelor și să faciliteze schimbul de cunoștințe și oportunități.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul evenimentului sau de pe platforma iaBilet.ro, iar companiile interesate pot afla mai multe detalii și pot contacta organizatorii pentru a se alătura în calitate de expozanți sau parteneri. Agri Trade Summit 2024 promite să fie un moment definitoriu pentru agrobusiness-ul românesc și o oportunitate de conectare și colaborare la nivel internațional.

Pe site-ul nostru vei găsi zilnic stiri din agricultura de azi, ce au ca scop informarea corectă cu privire la schimbările din acest sector.