Publicitate

Bine ai venit pe Pagina Noastră de Publicitate!

Ți-ai propus să-ți faci cunoscută afacerea în domeniul agricol? Suntem aici pentru tine! La InvatAgricultura.ro, îți punem la dispoziție o gamă largă de servicii de promovare, astfel încât să poți ajunge cu ușurință la publicul țintă și să-ți crești vizibilitatea în industria agricolă.

1. Amplasează-ți banner-ul cu reclama ta pe site-ul nostru! Imaginează-ți bannerul tău strălucind pe site-ul nostru. Cu acest pachet, vei fi în centrul atenției publicului nostru specific, crescându-ți astfel notorietatea și accesibilitatea brandului tău.

2. Promovare pe TikTok: Este timpul să intri în lumea captivantă a TikTok-ului! Noi te putem ajuta să-ți promovezi afacerea într-unul dintre cele mai populare medii sociale din prezent. Videoclipurile pot fi furnizate de către colaborator sau ne putem deplasa la locul dorit de tine pentru a crea cele mai profesionale videoclipuri. Alege între promovări one-time sau abonamente lunare pentru a-ți maximiza expunerea și impactul.

3. Promovare în Social Media: Dacă vrei să-ți faci simțită prezența pe toate canalele de socializare importante, suntem partenerul potrivit pentru tine. De la Facebook, TikTok, până la Instagram, noi te vom ajuta să te conectezi cu audiența ta în mod eficient și captivant.

Dacă niciunul dintre aceste servicii nu este pe placul tău îți putem oferi o ofertă personalizată care să corespundă dorințelor tale.

Ești interesat de oricare dintre aceste pachete de servicii? Nu ezita să ne contactezi pe email la contact@invatagricultura.ro și lasă-ne să ne ocupăm de succesul tău în online!

De ce noi?

Pentru că suntem o echipă de tineri la curent cu tot ce se întâmplă în online. Știm să profităm de trend-uri, dar și să fim profesioniști în același timp. Cunoaștem foarte bine ce prinde la public și te putem ajuta și pe tine să-ți promovezi produsele sau serviciile către audiența potrivită în moduri creative și de actualitate.