S-a Deschis Târgul Național al Mierii – Ediția de Primăvară!

S-a Deschis Târgul Național al Mierii - Ediția de Primăvară!
Cuprins

Astăzi, la ora 10:00, s-a deschis cea de-a 26-a ediție a Târgului Național al Mierii, organizat de Asociația Crescătorilor de Albine din România. Evenimentul, care se va desfășura în perioada 5-7 aprilie 2024, aduce în atenția publicului pasionat de natură și sănătate o gamă diversificată de produse apicole.

Cu peste 100 de expozanți prezenți, inclusiv apicultori și firme specializate, târgul oferă o oportunitate unică pentru vizitatori de a descoperi și achiziționa produse apicole de cea mai înaltă calitate. De la miere și polen, la propolis și lăptișor de matcă, clienții vor găsi tot ce le dorește inimile pentru a se bucura de dulceața naturii și beneficiile pentru sănătate.

În plus față de produsele apicole, târgul pune la dispoziție și echipamente și utilaje apicole de ultimă generație, cărți de specialitate și alte resurse utile pentru apicultori.

Pentru a facilita accesul vizitatorilor, amplasarea standurilor se realizează pe platforma A.C.A. / I.C.D.A din București, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1. Accesul auto în incintă este permis zilnic în intervalul orar 06:00 – 08:00 și 18:00 – 20:00.

Târgul Național al Mierii este un eveniment de referință în calendarul Capitalei, aducând în prim-plan pasiunea și devotamentul pentru apicultură și produsele sale benefice. Toți cei interesați sunt invitați să descopere aroma și diversitatea lumii stupului la acest eveniment deosebit.

Pe site-ul nostru vei găsi zilnic stiri din agricultura actualizate, ce au ca scop informarea corectă cu privire la schimbările din acest sector.