Se cere Demiterea lui Florin Barbu din Funcția de Ministru al Agriculturii!

Se cere Demiterea lui Florin Barbu din Funcția de Ministru al Agriculturii!
Cuprins

Moţiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii, Florin Barbu, va fi subiectul principal al dezbaterilor politice săptămâna viitoare în Parlamentul României. 

Potrivit deciziei Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, moţiunea intitulată „Odele pentru Ceauşescu nu salvează agricultura românească”, depusă de către deputaţii USR şi Forţa Dreptei, va fi citită şi dezbătută în plen începând cu ora 16:00 de luni, iar votul final va avea loc în şedinţa de plen de marţi.

Iniţiatorii acestei moţiuni solicită demiterea ministrului Agriculturii, argumentând că acesta ar trebui să fie înlocuit de către „cineva mai priceput şi mai puţin nostalgic după comunism”. 

Criticile aduse lui Florin Barbu se concentrează pe modul în care acesta raportează cifrele și pe presupusa sa nostalgie după Epoca de Aur. Semnatarii moţiunii fac un apel către prim-ministrul Marcel Ciolacu să acționeze înainte de sărbătorile de Paşte și să-l demită pe ministrul Agriculturii, sperând să ofere astfel o bucurie fermierilor din întreaga țară.

Sursa: agerpres.ro

Pe site-ul nostru vei găsi de la ministerul agriculturii, ultimele stiri actualizate, ce au ca scop informarea corectă cu privire la schimbările din acest sector.