Temperaturi Neobișnuit de Ridicate pentru Această Perioadă!

Temperaturi Neobișnuit de Ridicate pentru Această Perioadă!
Cuprins

Săptămâna 29.01.2024 – 05.02.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit pe întreg teritoriul României, cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va varia, fiind excedentar în zona Munților Apuseni și în jumătatea nordică a Carpaților Orientali, dar deficitar în regiunile extracarptice.

Săptămâna 05.02.2024 – 12.02.2024

Temperaturile medii vor continua să fie mai ridicate, în special în regiunile extracarpatice și local în cele vestice, nord-vestice și centrale. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, cu accent pe zonele montane, iar în rest vor fi apropiate de normale.

Săptămâna 12.02.2024 – 19.02.2024

Temperatura medie a aerului va oscila în jurul valorilor specifice pentru această perioadă, cu posibile scăderi ușoare în zonele montane și creșteri în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, cu accent pe zonele montane, iar în rest va fi în general apropiat de normal.

Săptămâna 19.02.2024 – 26.02.2024

Mediile valorilor termice vor fi potrivite acestei perioade, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor prezenta o tendință ușor excedentară în cea mai mare parte a țării. Acest prognostic indică variații în temperaturi și precipitații, fiind esențială urmărirea informațiilor meteorologice actualizate pentru a rămâne la curent cu posibilele schimbări. 

Pe site-ul nostru vei găsi zilnic stiri agricole actualizate, ce au ca scop informarea corectă cu privire la schimbările din acest sector.