Noul Mini-Tractor pentru Agricultura în Seră!

Noul Mini-Tractor pentru Agricultura în Seră!
Cuprins

Compania spaniolă JBR Agrotech a anunțat recent lansarea unui nou mini-tractor, special conceput pentru a optimiza lucrările în sere, oferind o soluție eficientă pentru spațiile limitate. Acest vehicul agricol se distinge prin raza sa de viraj extrem de redusă, care îi permite să manevreze cu ușurință în spațiile înguste.

Noul model, cu dimensiuni de 2884 x 1906 x 826 mm și o rază interioară de virare de doar 700 mm, este propulsat de un motor Perkins 403J-17, un motor puternic cu trei cilindri și o capacitate de 25 de cai putere. Acest tractor nu este doar un simplu vehicul, ci vine echipat cu diverse implemente care îmbunătățesc productivitatea și versatilitatea acestuia. 

tractor -

Printre accesoriile disponibile se numără ACC Cuba de 500L cu pompă de pulverizare, care asigură o capacitate de 500 litri și include caracteristici precum rezervor pentru spălare manuală, pompă Bertolini PA 530 VM, debit maxim de 54 l/min și o presiune maximă de 40 bar. 

Vehiculul include de asemenea un nebulizator hidraulic dotat cu suport pentru 16 duze și un ventilator cu diametrul de 550 mm.

nebulizator -

Grație acestor caracteristici, mini-tractorul promite o recuperare rapidă a investiției, devenind o opțiune mai rentabilă comparativ cu alte vehicule de seră. 

Potrivit producătorului, mini-tractorul poate efectua diverse sarcini esențiale în gestionarea serei, inclusiv udarea, curățarea vegetației, tunderea și fertilizarea plantelor, aducând astfel un plus de eficiență și productivitate în agricultura modernă.