Transilvania Nuts SRL – Nuci de Calitate Direct de la Producători, acum Finanțată de AFIR!

transilvania nuts
Cuprins

Transilvania Nuts SRL din Ciugud, județul Alba, a demarat un proiect ambițios cu accent pe inovație și sustenabilitate, susținut financiar de către AFIR. Investiția vizează îmbunătățirea întregului proces de producție al nucilor, de la achiziția directă de la producători până la ambalarea și etichetarea finală a miezului de nucă.

Prin achiziționarea unei autoutilitare dedicate colectării directe de la producători și implementarea unui flux tehnologic avansat ce include mașini specializate pentru spargere, curățare, uscare, calibrare, sortare și procesare, Transilvania Nuts SRL asigură un proces continuu și eficient. Aceste eforturi vor facilita introducerea pe piață a unor produse de calitate superioară și inovatoare, satisfăcând nevoile consumatorilor din întreaga lume.

Noua unitate de producție va dispune de o capacitate impresionantă de 400 de tone de nucă cu coajă pe an și va oferi o gamă variată de produse, inclusiv nucă caramelizată, măcinată, optimi, sferturi, ulei de nucă și batoane nutritive. Prin integrarea materiilor prime secundare de cea mai bună calitate, Transilvania Nuts SRL se angajează să ofere produse de excepție, contribuind la diversificarea și valorificarea potențialului agricol al României.

„Suntem mândri să sprijinim astfel de inițiative care aduc inovație și eficiență în sectorul agricol, consolidând poziția României pe harta internațională a producătorilor de nuci de calitate superioară,” a declarat un reprezentant al companiei. „Continuăm să fim dedicați investițiilor care aduc valoare adăugată comunităților locale și economiei naționale.”

Pe site-ul nostru vei găsi stiri din agricultura de ultima ora actualizate, ce au ca scop informarea corectă cu privire la schimbările din acest sector.