Vino Azi la Târgul „Poftim, din România!” și sărbătorește românește!

targ de craciun
Cuprins

Îți reamintim că în perioada 1-3 decembrie, ești invitat să pătrunzi în lumea magică a tradițiilor românești în Parcul Tudor Arghezi. Organizat de Primăria Sectorului 4 și Cooperativa Agricolă Caprirom Sud Muntenia, în colaborare cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, acest târg promite o incursiune autentică în diversitatea culturală și gastronomică a României cu ocazia Zilei Naționale.

Evenimentul se remarcă prin promovarea produselor autentice, punând în evidență meșteșugurile și delicatesele din fiecare colț al țării. Colaborând cu Ministerul Agriculturii, târgul își propune să sprijine dezvoltarea durabilă a zonelor rurale din Sudul Munteniei, aducând în prim-plan tradițiile și valorile care definesc spiritul românesc.

Parcul Tudor Arghezi devine astfel gazda unei călătorii fascinante, oferind vizitatorilor oportunitatea de a achiziționa produse tradiționale, de la obiecte lucrate manual la bunătăți culinare autentice. Cu aleile sale pitorești și atmosfera relaxantă, parcul creează un cadru perfect pentru a sărbători Ziua Națională într-un mod autentic și plin de culoare. „Poftim, din România!” nu reprezintă doar o un simplu târg, ci și o ocazie de a celebra diversitatea și frumusețea țării noastre alături de familie și prieteni.

Pe site-ul nostru vei găsi zilnic stiri agricole actualizate, ce au ca scop informarea corectă cu privire la schimbările din acest sector.