Ministrul Agriculturii, în Vizită la Micii Producători!

Ministrul Agriculturii, în Vizită la Micii Producători!
Cuprins

Florin Barbu, Ministrul Agriculturii, a efectuat o vizită în comunitatea legumicultorilor din Izbiceni, localizată în partea sudică a județului Olt, o zonă renumită pentru producția de legume. În compania primarului Marian Gulie și a deputatului Emil Albotă, Ministrul Barbu a discutat cu fermierii locali despre posibilitățile de dezvoltare a agriculturii în regiune.

Cu ocazia sărbătorii Floriilor, ministrul a adus vești încurajatoare pentru agricultorii locali, anunțând că în anul 2025 va fi inaugurat un nou Centru de Colectare în Izbiceni. Acest centru va facilita accesul fermierilor la piață, eliminând intermediarii, ceea ce va permite fermierilor să își vândă produsele la un preț corect și just.

Ministrul Barbu a subliniat importanța susținerii producției autohtone, încurajând achiziționarea produselor românești, cu scopul de a valorifica munca fermierilor locali. Campania continuă, cu promisiunea dezvoltării continue a comunității din Izbiceni și îmbunătățirii condițiilor pentru agricultori.

Pe site-ul nostru vei găsi de la ministerul agriculturii, ultimele stiri actualizate, ce au ca scop informarea corectă cu privire la schimbările din acest sector.

2 -
Sursa: Facebook